Professionele schoonmaakdiensten uit Numansdorp

Neem contact op

Schoonmaakbedrijf Cromstrijen uit Numansdorp heeft een compleet aanbod aan schoonmaakdiensten in de regio Rotterdam. Wij werken met losse projecten of kunnen u helpen met periodiek onderhoud van uw pand. Neem voor meer informatie contact op.

Interieurverzorging

Denk bijvoorbeeld aan het legen van prullenbakken, het schoonmaken van bureaus en vloeren, en het reinigen en desinfecteren van toiletten. Onze vakbekwame interieurverzorgers kunnen u daarbij optimaal van dienst zijn en zullen rekening houden met al uw wensen; ook als het gaat om het verzorgen van binnenbeplanting.

 

U kunt ons inschakelen voor overdag of na kantoortijden, zodat u en uw medewerkers er zo min mogelijk hinder van ondervinden. U kunt bij ons ook alle voorkomende schoonmaak- en toiletartikelen bestellen, zoals toiletpapier, handdoekjes, verfrissers, handzeep, borstels enz.

Glasbewassing

Glasbewassing voeren wij uit met professionele middelen, waardoor ramen vlekvrij en zonder strepen opdrogen. Uiteraard worden ook de kozijnen en vensterbanken niet vergeten.

 

U kunt bij ons terecht voor periodiek onderhoud, zodat u altijd zeker weet dat uw pand er netjes en representatief uitziet. Wij werken met oog voor kwaliteit, veiligheid en aandacht voor het milieu. Onze vakbekwame glazenwassers staan ook klaar voor eenmalige opdrachten.

Vloeronderhoud

Het is aan te raden uw projectvloer regelmatig door een specialist te laten reinigen om zo de levensduur ervan te verlengen. Door veelvuldig gebruik van uw vloer kunnen er beschadigingen en slijtageplekken ontstaan.

 

Wij hebben de kennis en techniek in huis om alle soorten vloerbedekking weer fris en als nieuw te maken. Behalve een grondige reiniging kunnen we de vloer zodanig nabehandelen, bijvoorbeeld door polijsten en impregneren, dat deze zijn oorspronkelijke glans weer terugkrijgt en weer jarenlang meegaat.